Duitse voice over

U exporteert uw producten naar Oostenrijk of Duitsland en bent daarom op zoek naar een passende Duitse voice-over voor veiligheidsinstructies, gebruiksaanwijzingen, een bedrijfsfilm, instructiefilm of productpresentatie? Onze database van mannelijke en vrouwelijke stemacteurs (allemaal native speakers) bevat een breed scala aan professionele Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse commentaarstemmen. Uiteraard kunt u ook voor Nederlandse, Engelse, Amerikaanse, Franse en andere buitenlandse mannestemmen en vrouwenstemmen bij ons terecht.

Duitse voice over – kosten / offerte

De prijs voor voice-over hangt af van de gewenste spreker en van de lengte van de in te spreken tekst (aantal minuten, aantal woorden).

Duitse voice over – kiezen van de stem

De juiste stem is cruciaal voor het succes van uw boodschap. Man of vrouw, overtuigend, ingetogen, enthoesiast, intregerend, warm of nuchter, snel of traag, hoog of laag – de passende stem zorgt ervoor dat uw boodschap gehoord wordt.

Duitse voice over – vertaling

U hebt uw tekst alleen in het Nederlands? Onze vertalers zorgen voor een vlekkeloze vertaling naar het Duits. Bij de vertaling wordt er rekening mee gehouden dat de tekst ingesproken zal worden.