Juridische vertaling Duits Nederlands Duits

Technische vertalingen gaan heel vaak hand in hand met juridische vertalingen. Daarom biedt Connect Translations Belgium naast technische vertalingen ook juridische vertalingen uit het Nederlands naar het Duits en uit het Duits naar het Nederlands aan.

Juridische vertaling Duits door vakspecialisten

Algemene voorwaarden in het Duits, arbeidsovereenkomsten met buitenlandse werknemers, contracten met monteurs uit Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland, deelname aan buitenlandse aanbestedingen … een nauwkeurige vertaling door professionele juridische vertalingen zorgt voor de nodige zekerheid. Onze juridische vertalers zijn vertrouwd met het rechtssysteem in de Duitstalige landen en de specifieke rechtsterminologie in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Uiteraard beschikken ze ook over een uitstekende kennis van de bron- en doeltaal.

Juridische vertaling Duits – geheimhouding

Juridische teksten bevatten doorgaans vertrouwelijke informatie. Als professioneel vertaalbureau garanderen we vanzelfsprekend absolutete geheimhouding. Ook onze medewerkers en vertalers hebben allen een geheimhoudingsplicht. Indien nodig ondertekenen we ook graag een aanvullende geheimhoudingsverklaring.

Juridische vertaling Duits van hoge kwaliteit

Net zoals onze technische vertalingen zijn ook onze juridische vertalingen EN 15038 / ISO 17100 gecertificeerd. Alle vertalingen worden voor levering door een tweede vertaler gereviseerd.