Offerte vertaling Duits en andere talen (Engels, Frans enz.)

U wil een gratis en vrijblijvend een offerte voor toekomstige vertaalprojecten? Niets is eenvoudiger dan dat! Vul het volgende formulier in, upload het te vertalen document (bij voorkeur in een bewerkbaar formaat zoals Word, Excel, Powerpoint enz.) en klik op “Aanvraag zenden”. Binnen een paar uur krijgt u van ons een fair en transparant aanbod toegestuurd op het door u ingevoerde e-mailadres.

Uit veiligheidsoverwegingen aanvaardt onze server geen bestanden die groter zijn dan 2 MB. Bestanden tot rond 10 MB kunt u gewoon via e-mail sturen. Nog grotere bestanden kunt u op een FTP-server plaatsen waarvan we de teksten dan kunnen downloaden. Als u zelf niet over een FTP-server beschikt, kunt u een beroep doen op de gratis internetdiensten van bijvoorbeeld www.yousendit.com, www.wetransfer.com of www.dropbox.com. Stuur ons in dit geval wel nog een een apart berichtje per e-mail.

Uw naam (verplicht)

Uw firma (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht / aanvraag

Uit veiligheidsoverwegingen kunt u geen bestanden sturen die groter zijn dan 2 MB. Bestanden tot 10 MB kunt u ons gewoon per e-mail sturen (office@connect-translations.be). Nog grotere bestanden kunt u op een FTP-server plaatsen waar wij ze dan kunnen downloaden.

captcha