Vakgerichte vertalingen logistiek, machinebouw, toerisme, houtindustrie en verkeerstechnologie

Het technische en juridische vertaalbureau Connect Translations Belgium is gespecialiseerd in teksten uit de branches:

  • transport & logistiek
  • machinebouw & industriële techniek
  • houtindustrie & meubelindustrie
  • verkeerstechnologie & transporttechniek
  • toerisme en vrije tijd

Verder hebben ook expertise in het vertalen van teksten op het gebied van o.m. energieverzorging, de Europese Unie, gastronomie, gezondheidswezen, hardware, huishoudelijke apparaten, immobiliën, levensmiddelenindustrie, marktonderzoek, milieuzorg, petrochemie, recht, software, sportweddenschappen, telecommunicatie, veeteelt, visserij, vleesindustrie en voeding.

Vertalingen voor en door specialisten

Onze professionele vertalers hebben zich in de loop van hun carrière op bepaalde vakgebieden toegelegd. De vertalingen die wij leveren, worden bijgevolg niet alleen gekenmerkt door grammaticale en orthografische correctheid, maar ook door het onberispelijke gebruik van het passende vakjargon en het juiste stijlregister. Op die manier dragen onze vertalingen bij tot het goede imago van uw firma in binnen- en buitenland.

Vakkundige vertalingen

Onze vertalers zijn o.m. vertrouwd met aanbestedingen, apps, balansen, bijsluiters, brochures, conferentiedocumentatie, contracten, folders, handboeken, handleidingen, jaarverslagen, kookboeken, overeenkomsten, patenten, rapporten, software, technische documentatie en websites.