Vertalingen Duits – talencombinaties

Het vertaalburau Connect Translations Belgium biedt als expert voor de Duitse taal in de eerste plaats technische en juridische vertalingen uit en in het Duits aan:

  • vertalingen Duits NederlandsDuits
  • vertalingen DuitsFransDuits
  • vertalingen DuitsEngelsDuits

Focus op Duitse vertalingen

Duits is voor België een heel belangrijke taal. Duitsland is een heel belangrijke handelspartner van België. Een goede communicatie in het Duits is dan ook van groot belang voor succesvol zakendoen. Met heldere formuleringen, de juiste woorden en goede zinsconstructies zorgen onze professionele vertalers ervoor dat uw boodschap ook in Duitsland en Oostenrijk goed aankomt.

Engelse vertalingen

Net zoals in andere landen neemt ook in Duitsland het belang van het Engels toe. Heel wat Duitstalige bedrijven die over de land- en taalgrenzen heen actief zijn, gebruiken Engels voor de interne communicatie. Uiteraard kunt u bij ons vertaalbureau ook terecht voor technische vertalingen uit het Duits naar het Engels of uit het Engels naar het Nederlands.

Oost-Europese talen, Chinees en Turks

Verder kunt u bij het technisch vertaalbureau Connect Translations Belgium ook voor vertalingen in andere talencombinaties terecht, zoals bijvoorbeeld Engels – Chinees, Chinees – Duits, Engels – Frans, Duits – Frans, Frans – Duits, Italiaans – Nederlands, Duits – Spaans, Duits – Kroatisch, Engels – Roemeens, Russisch- Duits, Engels – Russisch, Sloveens – Engels, Tsjechisch – Duits, Turks – Duits enz.

Talencombinatie niet gevonden?

Ook in dit geval sturen wij u graag een offerte. Contacteer ons gerust. Wij vinden zeker de gepaste oplossing.

Kwaliteitsgarantie

We garanderen hoge kwaliteit door strenge kwaliteitscriteriain in acht te nemen bij de selectie van onze vertalers. Zij vertalen bijna uitsluitend naar hun moedertaal, beheersen de betreffende uitgangstaal uitstekend en zijn in hoge mate vertrouwd met de terminologie en de talige gewoontes van het betreffende vakgebied. Bovendien passen we, op eenvoudige aanvraag, het vier-ogen-principe toe: alvorens u uw vertaling krijgt, controleert een tweede vertaler of de vertaling volledig en grammaticaal correct is, of de juiste stijl gebruikt wordt en of de terminologie consistent is.

Prijsgarantie

Dankzij onze transparante berekeningsmethode zijn onze prijzen voor vertalingen altijd vaste prijzen.